Kerstactie op Thorbecke

De Kersttijd breekt binnenkort weer aan!

Naast alle gezelligheid en feesten is het ook een mooie tijd om na te denken over steun aan anderen! Daarom organiseren we met de hele school op vrijdag 22 december 2017 een loterij voor een aantal goede doelen. We hebben gekozen voor 3 projecten in en rond Zwolle:

Het Ronald McDonaldhuis, het Sportfonds en de voedselbank Zwolle

Loterij

Tijdens deze actie proberen we zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze goede doelen! Dit willen we doen door een spannende loterij te organiseren. Vanaf 8 december zijn de loten 1€ of 5€ te koop op school.

Vraag aan U:

Vrijdag 22 december zal de loterij plaatsvinden waarbij de leerlingen (en hun broers, zussen, ouders, grootouders, buren, docenten etc.) kans maken op hele mooie prijzen!!!

Maar…… die prijzen moeten er dan nog wel komen.

Hier ligt een vraag, oproep en verzoek aan u. Het gaat erom dat er mooie prijzen ter beschikking worden gesteld voor het goede doel zodat het aantrekkelijk wordt om de komende weken (veel) loten te kopen!

De prijzen

We zijn op zoek naar prijzen met een waarde van minimaal 10 euro. Misschien heeft u nog (ongebruikte) voorwerpen liggen die u ter beschikking kunt stellen voor deze mooie actie. Of misschien heeft u een eigen zaak/winkel en wilt u een artikel of dienst aanbieden voor het goede doel. Denk dan bijvoorbeeld aan een schoonheidsbehandeling, een diner, een behandeling door een fysiotherapeut, een kappersbezoek, een sportclinic bij een leuke sportverenging, een weekendje weg of……..

Contact

Wij zien uw ideeën, opmerkingen en bijdragen voor de loterij graag tegemoet via het mailadres s.visser@ooz.nl.  Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage! Wij hopen natuurlijk op een zeer succesvolle kerstactie!

Met vriendelijke groet,

Organisatie Kerstactie 2017 TSG

De eerste prijzen zijn al binnen: VIP-kaarten voor een wedstrijd van PEC-Zwolle en nog veel meer. Kijk hier voor het overzicht tot op heden: sponsorenlijst kerst 2017