Thorbecke

Leuke sfeer, veel keuze en goede cijfers

Thorbecke is een veilige school met een ontspannen sfeer. Dat vinden leerlingen, ouders én de inspectie. Docenten maken graag een praatje met je en je kan docenten ook altijd aanspreken. Op die manier is er makkelijk contact en weten docenten wat jij nodig hebt. Dat is handig. Want we willen dat je je ontwikkelt en dat je het naar je zin hebt. Daar heb je zelf ook invloed op. Ben je gek op techniek, sport, media, onderzoek, taal, muziek of theater? Kies dan een traject dat bij jou past. Door deze keuzetrajecten, de prettige sfeer en de goede resultaten behoren wij tot de beste scholen in de regio. En daar zijn we trots op!

Eigen gebouw voor de brugklas

Je hebt je ‘eigen’ school binnen Thorbecke, als je in de brugklas of de tweede klas zit. Onze school heeft namelijk een A- en een B-gebouw. Als je in de brugklas komt, heb je vooral les in het B-gebouw. Dit gebouw heeft een eigen pauzeruimte, een eigen schoolplein, een eigen fietsenstalling en een eigen voetbalplein. Allemaal voor de eerste- en tweedeklassers. Zo kan je rustig wennen aan je nieuwe school.

 

Trajecten … kies wat bij je past!

Als je doet wat je leuk vindt, haal je makkelijker goede cijfers. Daarom kan je op onze school de volgende trajecten volgen: Techniek, Moderne Media, Sport, Muziek & Theater, Technasium of Fast Lane English. Per klas niveau kan je verschillende trajecten kiezen:

Klas 1 mavo: Techniek, Moderne Media, Sport, Muziek & theater

Klas 1 mavo/havo: Techniek, Moderne Media, Sport, Muziek & Theater

Klas 1 havo/atheneum: Moderne Media, Sport, Muziek & Theater, Technasium, Fast Lane English

Klas 1 atheneum: Moderne Media, Sport, Muziek & Theater, Technasium, Fast Lane English

De meeste leerlingen kiezen bij ons een traject. Er bestaat de mogelijkheid om geen traject te volgen.