Thorbecke

Leuke sfeer, veel keuze en goede cijfers

Thorbecke is een veilige school met een ontspannen sfeer. Dat vinden leerlingen, ouders én de inspectie. Docenten maken graag een praatje met je en je kan docenten ook altijd aanspreken. Op die manier is er makkelijk contact en weten docenten wat jij nodig hebt. Dat is handig. Want we willen dat je je ontwikkelt en dat je het naar je zin hebt. Daar heb je zelf ook invloed op. Ben je gek op techniek, sport, media, onderzoek, taal, muziek of theater? Kies dan een traject dat bij jou past. Door deze keuzetrajecten, de prettige sfeer en de goede resultaten behoren wij tot de beste scholen in de regio. En daar zijn we trots op!

Eigen gebouw voor de brugklas

Je hebt je ‘eigen’ school binnen Thorbecke, als je in de brugklas of de tweede klas zit. Onze school heeft namelijk een A- en een B-gebouw. Als je in de brugklas komt, heb je vooral les in het B-gebouw. Dit gebouw heeft een eigen pauzeruimte, een eigen schoolplein, een eigen fietsenstalling en een eigen voetbalplein. Allemaal voor de eerste- en tweedeklassers. Zo kan je rustig wennen aan je nieuwe school.

Missie en Visie

In het schoolplan van Thorbecke leest u / lees jij waar de school voor staat en welke ontwikkeling de school de komende jaren doormaakt. ‘Samen investeren in méér dan leren!

Klik hier voor het schoolplan: schoolplan COMPACT 2019 – 2023 def v2

 

Trajecten … kies wat bij je past!

Als je doet wat je leuk vindt, haal je makkelijker goede cijfers. Daarom kan je op onze school de volgende trajecten volgen: Sport, Techniek, Technasium of CreaThor Academy. Per klas niveau kan je verschillende trajecten kiezen:

Klas 1 mavo: Sport, Techniek, CreaThor Academy

Klas 1 mavo/havo: Sport, Techniek, CreaThor Academy

Klas 1 havo/atheneum: Sport, Technasium, CreaThor Academy

Klas 1 atheneum: Sport, Technasium, CreaThor Academy

De meeste leerlingen kiezen bij ons een traject. Er bestaat de mogelijkheid om geen traject te volgen.